portfolio

Uitbreiding Kerk

Contrast

Dankzij ons ontwerp van een nieuwe open en transparante uitbreiding laat de kerk zich meer tonen aan haar omgeving. Door het contrasterende gebouw opent de kerk zich naar buiten en maakt hierdoor een sterke verbinding met de gemeenschap. De aanpassing van het monumentale kerkgebouw vroeg om een zorgvuldig en open proces met alle betrokken partijen. Het lichte paviljoen combineert de wens van de kerk voor meer transparantie met een duidelijke relatie met het omliggende landschap.

specificaties
Voormalig project Stereo Architects
Projectnaam
Uitbreiding Kerk
Plaats
Groesbeek
Programma
overig
Aantallen en metrages
120 m2
Datum ontwerp
2012
Status
opgeleverd
Projectsoort
nieuwbouw
Disciplines
design
Specialismen
architectuur
Opdrachtgever
Skriba Kerkenraad