portfolio

Buitenplaats

prijsgewonnen prijsvraag

Wonen in het park

Gelegen naast het - tevens door ons ontworpen - winkelcentrum “De Nieuwe S” zorgt woonzorgcomplex Buitenplaats voor de aanhechting met het dorp. De architectuur van het complex vormt de overgang tussen het nieuwe centrum en de omliggende woonwijken. In contrast met de inrichting van het winkelcentrum hebben wij het woonzorgcomplex ontworpen in een groene oase. De authentieke charme van de veranda's, het weelderig groen en het kronkelpad versterken het tuingevoel in deze parkachtige omgeving.

specificaties
Projectnaam
Buitenplaats
Plaats
Sleeuwijk
Programma
wonen, zorgen
Aantallen en metrages
17 woningen, 24 zorgappartementen en commerciële ruimte
Datum ontwerp
2014
Status
opgeleverd
Projectsoort
nieuwbouw
Disciplines
design & engineering
In samenwerking met
landschap: RRog stedenbouw en landschap
Specialismen
architectuur, interieur, landschap, bouwkunde
Soort Opdrachtgever
corporatie
Opdrachtgever
Woonlinie Zaltbommel
Aannemer
Van Wijnen Harderwijk